שאלה בנוגע לטיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

30/07/2009 | 11:09 | מאת: סתם אחת

אני סובלת מהפרעות אכליה מזה כ8 שנים. בגיל 18 הייתי באישפוז במחלקת הילדים בהדסה אך לא סיימתי אותו כי לאחר שהשתחררתי (בטיפול המרפאתי) הם רצו שוב לאשפז אותי. לאחר מכן הייתי אצל מטפלת פרטית אך גם אצלה לא הרבה זמן (מטעמים כלכליים) ולאחר מכן הייתי כשנה באגם. שנה שעברה עברתי לירושלים וניסיתי להכנס לטיפול בהדסה אך הם אף פעם לא חזרו אליי ובסוף התייאשתי. במשך השנה הפסיכולוגיץ מהאוניברסיטה שוחחה איתי כפעם-פעמיים בשבוע כתחליף לטיפול. עכשיו אני מרגישה שהמצב שלי השתפר אבל אני יודעת שאני חייבת להמשיך בטיפול. השאלה שלי האם יש באיזור המרכז (עדיף בסביבת רחובות) מכון שיכול לטפל בי ללא עלויות מופרזות אך גם בלי העומס שדורש הטיפול באגם?

30/07/2009 | 15:47 | מאת: גילי אגר

שלום לך טוב שאת פונה לטיפול ראי את שתי ההודעות האחרונות שלי מהיום בנוגע לאפשרויות טיפול, לרבות התוספת של אחת הגולשות. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית