אין לי כוח כברררררררר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

21/02/2024 | 00:47 | מאת: ד.

אני בת 18. אני לא אוכלת כמעט במהלך היום וכשאני כן אוכלת אז אני מרגישה חרטה וצורך להקיא. אני מכניסה אצבעות ומקיאה. אח"כ מרגישה יותר טוב, כאילו הוצאתי את האוכל וזה בסדר. אני חושבת שאני מלקה את עצמי ומרגישה אשמה, שאני מענישה את הגוף שלי ולא מביאה לו מה שהוא צריך. חוץ מזה שאני נהנית שאני מרזה, אני יורדת במשקל. אני מרגישה מאוד גרוע. מתמודדת עם דיכאון ולוקחת כדורים. האם יכול להיות שאני מפתחת גם הפרעת אכילה? הפסיכיאטר שלי אמר לי שאני חייבת להתחיל לאכול כי אם לא הוא יצטרך לשלוח אותי למרפאה להפרעות. אולי הוא סתם רצה להלחיץ אותי אני לא יודעת. נמאס לי כבר מהחיים! שום דבר לא משתנה!!!!!!!!

שלום לך. לפי התיאור את סובלת מהפרעות אכילה. האם יש לך טיפול פסיכולוגי בדיכאון? יש ממש צורך שתפני לטיפול אצל מי שיודע טיפול בהפרעות אכילה. תתקשרי אלי ואעזור לך למצוא טיפול מתאים בהתאם לצרכים שלך 0524491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית