אין לי יכולת וזמן מה אני כן יכולה לעשות?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/02/2024 | 05:32 | מאת: לא יודעת

היי אני בת 20 ואני סובלת מכמה דברים, יש לי סוג של הפרעת אכילה שבאה והולכת... אני קונה מללאאא אוכל אוכלת דברים שאני לא אוהבת ומקיאה לפעמים ושוב חוזרת לקנות גם כשאני לא רעבה אני בטיפול אבל מרוב רצף של אירועים ומצבים אני לא מספיקה ולא יכולה לדבר על זה אפילו זה נמצא הכי למטה בסדרי העדיפויות, אבל גם זה קיים ומפריע, מה אני יכולה לעשות שלא במסגרת הטיפול?

שלום לך. בטיפול שלך את עוסקת בהפרעת האכילה?

13/02/2024 | 11:01 | מאת: לא יודעת

לא, אני עוסקת בהרבה דברים אחרים, ואני נמצאת במצבי לחץ מציאותיים שדורשים את כל המרחב, שגם ככה לא מספיק, האכילה היא כמו נספח שמקשה, אין לי אפשרות לתת לזה מקום אבל זה גורם לי קצת לסבל והייתי רוצה להעיף את זה מהחיים שלי.

רק טיפול נפשי יכול לעזור להפרעות אכילה שהמקור שלהן תמיד נפשי. אי אפשר לדחוק או להתעלם מהן.

13/02/2024 | 11:12 | מאת: לא יודעת.

אני בכלל לא מאובחנת עם הפרעת אכילה, רק עם דברים אחרים.... מצד שני, אני לא יכולה להתעלם מזה

13/02/2024 | 11:20 | מאת: לא יודעת.

תודה על תשובתך, אני חושבת שאין לי ברירה, אני כן אנסה להתעלם מזה, או שיום אחד זה יעלם בלי לחזור... מעריכה מאוד.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית