אכילה מועטת מאד דואגת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/01/2024 | 15:05 | מאת: בר

בת 38 שוקלת 41 חוסר תאבון ותחושת רעב לא שותה מים כמעט בכלל. בדיקות דם תקינות אין חסרים ווטימנים פרט לויטמין די. אוכלת אולי 500 700 קלוריות ביום. הרבה מתחים מטופלת אצל פסיכולוג. אין רקע אנורקטי מילדות רזה מאד. לא מפחדת להשמין ההפך רוצה לעלות אבל לא רעבה בכלל יכולה יום שלם להחזיק על סנדביץ אחד יוגורט. נהנת לאכול במסעדות ועם חברים. מה ניתן לעשות? מתפקדת אבל נוטה להתעייף מהר מאד.

הי בר. צריך בדחיפות לבדוק ולמצוא את הסיבה לחוסר בתיאבון. לבדוק גם פיזית וגם פסיכולוגית.ואז לטפל במה שצריך. כלומר, לפנות מיידית לאבחון רפואי גם אם לא מצאו משהו בבדיקות הדם. ולפנות לפסיכולוג קליני שיברר את הסיבה לחוסר בתיאבון. כמו כן לא בטוח שלא מדובר בהפרעת אכילה אבל באבחון הפסיכולוגי יוכלו לבדוק.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית