מחזור שנפסק בגלל הקאות?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

19/05/2023 | 08:50 | מאת: הדר

היי, רציתי לשאול, יש לי בולימיה ובעבר הייתה לי אנורקסיה, כשהייתה לי אנורקסיה המחזור שלי הפסיק לשנה, ומאז שנהייתה לי בולימיה ועליתי במשקל חזר לי המחזור, ונהיה סדיר. אבל שילשום קיבלתי מחזור והוא המשיך גם לאתמול ואתמול הקאתי מלא כמה פעמים ונראה לי שאימצתי את הלב שלי יותר מידי, ומאז המחזור פיתאום ממש הפסיק לי והפד שלי יבש. בחיים לא הקאתי כל כך הרבה כמו אתמול, ואף פעם המחזור לא הפסיק לי ככה פתאום. השאלה שלי היא כזו: האם אני צריכה להתרגש מזה? זה מההקאות? יש מצב שהמחזור יחזור לי אם אני לא אקיא היום? תודה.

שלום לך הדר. על השאלות שלך כדאי שיענה רופא. בולימיה היא מחלה שגורמת נזקים בריאותיים לגוף , גם אם היא פחות מסכנת חיים כמו אנורקסיה. יש לא מעט מקרים של מעבר לסירוגין בין שתי ההפרעות. האם את בטיפול אצל מומחה להפרעות אכילה?

19/05/2023 | 11:01 | מאת: hada

היי, האמת שאני לא בשום טיפןל..אני חושבת שאני צריכה אישפוז אבל אני מתביישת שיידעו, למרות שכבר הרבה סביבי חושדים..דיברתי עם אמא שלי היא בדקה אצל מלא וכל המטפלים מלאים עד אפס מקום..פנויים בצפון..

19/05/2023 | 11:02 | מאת: הדר

אויי בטעות כתבתי את המייל במקום את שמי... איך אני מוחקת???

צרי אתי קשר לגבי המלצות לטיפול. לא טוב בכלל להישאר במצב הקיים ופוגע בבריאות הפיזית והנפשית. 0524491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית