מבולבלת מכל הסיפור....

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

21/04/2023 | 00:19 | מאת: מבולבלת

אני סובלת מאנורקסיה ומטופלת מזה שנה אני לא אוהבת איך שאני נראית.... הדיאטנית שלי אומרת שאם אני יעלה עוד במשקל אני יותר יאהב את הגוף שלי איך זה הגיוני? אני לא רוצה לחזור אחורה לסבל הבלתי ניתן לתיאור וגם לא להשאר ככה כי זה גם בלתי אפשרי כל הזמן חרטות ושנאה וגועל אני רוצה להיות נורמלית אבל להשאר מאוד רזה אשמח לתגובה

שלום למבולבלת. האם חוץ מביקורים אצל דיאטנית את מקבלת טיפול נפשי אצל מומחה להפרעות אכילה? זה הכרחי כדי לטפל בדברים ולהחלים מהם. אם את זקוקה להמלצות לאן לפנות את מוזמנת לפנות אלי בפרטי.

23/04/2023 | 23:17 | מאת: מבולבלת

כן אני מקבלת טיפול רגשי אבל אני ממש לא מאמינה שיכול להיות שהרצון להיות הכי רזה והשנאה והבוז לאוכל לא ילוו אותי כל החיים גם אם הכל יסתדר הרצון הזה תמיד יהיה, לא??!! אני מחזיקה בכח בטיפול כי אני יודעת שאם לא אז עדיף לא לחיות... אבל זה קריעה כל יום מחדש

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית