עלייה במשקל בעקבות בולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

19/04/2023 | 13:46 | מאת: מיואשת

היי שנה שעברה סבלתי מאנורקסיה והייתי במשקל 40.5 על 1.64 מתחילת השנה התחילו לי בולמוסים נוראיים כנראה בעקבות הצמצומים הגוף דרש את שלו.... למרות שכל בולמוס שהיה לי הקאתי את כולו עליתי 10 קילו(!!!!) למשקל תקין ומאכזב. אני לא בשום טיפול, אבל עשיתי כמה אבחונים ובתקופה אז הובחנתי עם אנורקסיה ובתקופה הזאת עם בולימיה. ורציתי לשאול איך למרות שאני מקיאה הכל אני רק עולה במשקל?! אני כל הזמן מנסה לחזור לאנורקסיה שהייתה לי ולא מצליחה:( מרגישה שהפסדתי בקרב. אשמח לעזרה!

שלום לך מיואשת. את שואלת אותי איך לעזור לך לחזור לאנורקסיה... ואני רוצה לומר לך: אנורקסיה ובולימיה נחשבות היום לשני קצוות של אותה ההפרעה. יש אנשים שעוברים כל הזמן מקצה אחד לשני ובחזרה. חשוב שתדעי ששתי ההפרעות הן קשות ומסכנות את הבריאות באופן משמעותי ופוגעות מאד גם באיכות החיים, אפילו אם הן לא בעוצמתן הגבוהה ביותר. אנורקסיה מסכנת חיים משמעותית ובאחוזים גבוהים. את ממש חייבת לדעתי לפנות לטיפול נפשי דחוף אצל מומחה להפרעות אכילה. אם את זקוקה לעזרה בהפניות או ייעוץ כלשהו בהקשר לטיפול את מוזמנת לפנות אלי בפרטי 0524491234

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית