שאלה דחופה, אשמח לתשובה- תודה!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/03/2023 | 11:15 | מאת: ליהי

היי,אני סובלת מהפרעת אכילה כבר כמה שנים,עם עליות ומורדות במשקל,כרגע אני שוקלת 46.5 על 1.62כך שהמשקל לא נמוך,אני נמצאת בטיפול אצל דיאטנית,וההפרעה וההתעסקות באוכל ובכושר תמיד קיימת,וכל הזמן נמצאת בחיים ברמת אובססיה,ממלאת לי הכל וקשה לי מאד,אבל אני שמה לב שההתיחסות מהדיאטנית מגיעה רק שאני יורדת במשקל עוד,ברגע שהוא תקין אין התיחסות לסבל של ההפרעה,חשוב לציין שחוץ מהגבלה אני צמה כמה ימים בשבוע כמעט לגמרי,וכבר לא יורדת במשקל אותו דבר - כנראה בגלל חילוף חומרים או בעיות בכבד..כך שאני לא מתפקדת טוב בכלל בכלל.אז אני מרגישה פשוט במצב מאד מבלבל שאין לי מה לעשות בו.אולי יש לך איך לעזור לי?כי אין לי כח לרדת עד 42 בשביל לקבל עזרה.ואת יודעת גם ככה אני מבואסת שאני לא יורדת בגלל דימוי גוף...תודה!!

שלום לך ליהי. את כבר יודעת לכך שאת סובלת מהפרעות אכילה . מה שאני רוצה להוסיף לך הוא שהטיפול על ידי דיאטנית יכול להיות חשוב אבל הוא אינו במקום טיפול נפשי בהפרעות האכילה על ידי מטפל מוסמך. מטפל בהפרעות אכילה יכול להסתייע בטיפול דיאטנית.לא תמיד זה נחוץ. תלוי במקרה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית