אכילה בלילות ואכילה להרגעה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/03/2023 | 10:15 | מאת: גאולה770

לפעמים אני קמה בלילות ואוכלת דברים מתוקים וגם ביום יום קונה שוקולד או ארטיקים ואוכלת ושמתי לב שיש לי מישהו שאני בקשר איתו אני חרדית אז בשידוך אז אני פחות אוכלת אני רשומה לאתר שידוכים ומדברת שם עם בנים לראות מי מתאים בקטע של חתונה יותר מהרגיל כי עכשיו אני בדיאטה כי התרופות משמינות אותי אז קשה לי יותר נגיד אתמול לא יכלתי להירדם בלי לאכול חטיף אני גם לא גרה עם ההורים וזה קשה לי

גאולה שלום. כתבת כאן על מספר דברים שאני יכולה להתרשם מהם שאת מתמודדת עם קשיים רגשיים שמשפיעים על האכילה שלך. מצבנו הנפשי כמעט תמיד משפיע על האכילה. אני ממליצה לך מאד למצוא מישהו , עדיף ממקצועות הטיפול, שתוכלי לשוחח ולדבר על הקשיים שלך. מצב האכילה ישתפר בהתאם לשיפור בהתמודדות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית