ממה זה נגרם? וזה מסוכן או רגיל?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

02/03/2023 | 14:48 | מאת: רותם

היי, אני מתמודדת עם הפרעת אכילה כבר די הרבה זמן, בזמן האחרון אני בבולמוסים יותר, אבל לא מקיאה, הבטן נפוחה קיצוני כבר לפחות חודש, ונראה שזה הגיוני אחרי הצמצום שנהפך לבולמוסים, השאלה אם זה הגיוני שכולי מתנפחת, הרגליים למטה, האגן. (גם ביידים הרגשה מנופחת אבל פחות רואים). וזה יכול לפעמים גם בבוקר בלי קשר לאוכל. אני שותה הרבה ואין לי בעיה בכליות בבדיקות דם, ממה זה יכול להיות עוד? והאם זה רק העיכול? תודה!

הי רותם. לענות על שאלה כזו לא ניתן לצערי בפורום. ממליצה שתפני בהקדם לרופא המשפחה שיפנה אותך לבדיקות הנידרשות.

03/03/2023 | 16:16 | מאת: רותם

הרופא צריך לראות את זה בזמן שזה מנופח, ובגלל שזה לפעמים בוקר לפעמים ערב, זה קצת מסובך, אני רק שואלת האם זה משהו שהוא מוכר בהפרעות אכילה. האם נתקלת בזה. תודה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית