הפרעות אכילה עם סיבה משתנה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

20/11/2022 | 01:17 | מאת: שירי

היי שבוע טוב, רציתי לדעת האם יכול להיות מצב בהפרעות אכילה שהסיבה מתחילה מזה שרוצים לרדת בעקבות דימוי גוף,(קשה לי לראות את המשקל הגבוה, לא אוהבת את הגוף במשקל הגבוה למרות שהוא נמוך.. וכדו') וממשיכה לרצון לרדת במשקל בשביל להתעסק בזה כל הזמן, וכך הפחדים והבעיות הנפשיות הולכות הצידה, ז"א להעביר את הכאב הנפשי לכאב פיזי סוג של פגיעה עצמית, זה דבר שקורה? זה מוגדר אחרת? מה זה? תודה, לילה טוב.

23/11/2022 | 17:50 | מאת: שירי

אם תוכלי אשמח לתשובה, תודה.

כן שירי. בהחלט יכול להיות מצב בו הפרעת אכילה מתפתחת מתוך עיסוק בדימוי גוף וניסיונות לשנות את משקל הגוף. פגיעה עצמית יכולה להתפתח במצבים שונים של מצוקה רגשית.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית