עזרה עזרה בבקשהההה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/04/2016 | 15:13 | מאת: דורי

אני כבר שנים עם פחד לאכול מפחדת להחנק ולא לנשום זו טראומה מהעבר שקרה לי כמה פעמים פתחתי לזה טראומה ממש עד כדי כך שכבר 3 שנים אוכלת עם פחדים וגם זה אוכל רך אני הרבה לועסת ובסוף יורקת רזה המוןןןן אני רוצה לשוב לחיותתתתת אני בדיכאון חזק...היתי רוצה לדעת שיש אופטימיות וכדור כן יעזור השאלה איזה? מעולם לא לקחתי פחדתי שישפיע לא טוב.....זועקת לעזרה

שלום לך דורי, ברור שאת זקוקה לעזרה מקצועית. האם תוכלי להתקשר אלי לנייד ואפנה אותך לאיש מקצוע מתאים? 052-4491234

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית