סודיות בטיפול מבוגרים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/11/2022 | 09:34 | מאת: לינוי

היי, רציתי לשאול האם בטיפול מבוגרים(מעל 18) במקרה של סיכון, יש חובת דיווח למטפל וא"כ למי עליו לדווח? ואם מדובר בהפרעות אכילה הכוללות צומות והתעסקות סביב אוכל, גם אז זה נקרא מצב סיכון? תודה, יום נעים.

שלום לך לינוי. מטפל באדם בגיר, צריך לעשות כל מה שהוא יכול לעזור לאדם הנמצא במצב סיכוני ולתת לו את כל האינפורמציה הדרושה. אין חובה לדווח. יש לכך מצבים מיוחדים שמופיעים בחוק שכן דורשים דיווח. מצב של הפרעת אכילה אצל אדם בגיר לא מחייבת דיווח כשלעצמה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית