הפרעת אכילה או לא הפרעה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

30/10/2022 | 01:20 | מאת: נעמה

היי, אני בת 20, המשקל בכל השנים האחרונות ירד ועלה רק בין חמישה קילו, יכול להיות שלמרות זאת מדובר בהפרעה? דבר שני אני מנסה להבין, למה קשה לי להביא לתזונאית פרוט של האוכל למעקב, מה יש מאחורי זה, יש פה מישהו שהיה לו פחד כזה? אשמח לתשובה, תודה.

שלום לך נעמה. לא כתבת בפנייה שלך מספיק נתונים שאוכל על פיהם להבין ממה את סובלת. נסי לפרט יותר.

30/10/2022 | 21:48 | מאת: נעמה

תודה הנה - אני כבר כמה שנים לפעמים בצומות, תמיד מודאגת מהמשקל, מנסה לרדת, ועסוקה באוכל המון, העניין הוא שלא משנה מה עשיתי ההפרש במשקל בכל השנים לא היה כזה רציני, אך ההתעסקות הייתה מאד רצינית, יכולה להיות כזאת הפרעה?

כן. ההתעסקות הבלתי פוסקת בעניין המשקל והנסיונות לרדת במשקל לאורך שנים, בהחלט מצביעים על הפרעת אכילה. כדי לטפל בכך יש לפנות למטפל המומחה בהפרעות אכילה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית