טיפול אינטנסיבי בהפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

11/03/2016 | 15:52 | מאת: שיר

מגיעה ממסגרת דיור מוגן די עצמאית, אך הוציאו אותי ממנה כי אני לא אוכלת. מאובחנת עם הפרעת אישיות גבולית. הצוות בדיור המוגן אמר שאני צריכה מסגרת יותר כוללנית, וטיפול יותר אינטנסיבי, כי אני מזעיקה אותם למקרי חירום כל הזמן. מחפשת מסגרת/טיפול אינטנסיבי ושיש זמינות של הצוות בשעות לא שגרתיות, אך לא הוסטל או אשפוז על סוגיו. אני פשוט לומדת ולא רוצה להפסיק. יש חיה כזו? והאם מישהו שמע על בית צידה לדרך שברמת ישי? איך המקום? תודה!

שלום לך שיר, אני יכולה להתייחס רק למשפט שכתבת בתחילת ההודעה שלך לגבי העובדה שאת לא אוכלת. האם את מקבלת טיפול כלשהוא בנושא האכילה? האם את זקוקה להדרכה להיכן לפנות? את יכולה ליצור אתי קשר בפרטי ואדריך אותך .052-4491234

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית