שנתיים הפרעת אכילה שהתפתחה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

30/09/2022 | 13:04 | מאת: ערן

גבר בן 28 לפני שנתיים חלה לי תופעה שאני כל הזמן חושב על אוכל ורוצה לאכול ולא מרעב! ויש עיסוק אובססיבי. אני נכנס להתקפי אכילה מטורפים ללא שליטה,בלילה אני מתעורר הרבה בגלל כאבים פיזים וישר המחשבה קופצת על אוכל שייתן לי נחמה. הטריגר הוא נפשי בצירוף העובדה שגיליתי את הטחיה המלאה ללא דילול ואז אגוזי מלך בקליפה שהטעם עשיר מאוד. איך אפשר לשלוט בזה מתיי שזה מתחיל? (אני זועק לעזרה בתוכי "שמישהו יעצור אותי בבקשה" שהאקט קורה)

ערן שלום למה שאתה חווה יש סיבות נפשיות ואתה צריך לפנות לטיפול נפשי אצל מטפל/ת שמומחה/מומחית בהפרעות אכילה. יש כל מיני אפשרויות למקומות טיפול. אם תרצה אעזור לך למצוא משהו מתאים. 0524491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית