כיצד לעזור לבת 15 עם משקל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

06/09/2022 | 00:26 | מאת: אמא לבת 15

היי הבת בגיל 15 כבר כמה שנים שסובלת מבעיות בדימוי עצמי. מעט משקל עודף ומתעסקת בזה כל היום וכל הזמן. מדוכאת. ומסרבת לטיפול פרט לדיאטנית שלא ככ עוזר... מה עושים ולאן פונים? תודה רבה

שלום לאמא המודאגת. זה נכון שלמצב שבתך נתונה בו יש סיבות נפשיות ורק טיפול מתאים על ידי איש מקצוע יכול לעזור. לצערי אי אפשר לכפות עליה טיפול כזה כי לא תהיה בו תועלת. מה שאת יכולה לנסות הוא לשכנע אותה להגיע לטיפול לפגישה אחת או שתיים ואז להחליט שוב. במקרים לא מעטים זה עוזר כשנוצר חיבור טוב עם המטפל/ת. החיבור הזה קריטי במיוחד בגיל של בתך להצלחת הטיפול. את מוזמנת לשאול שאלות נוספות או לקבל הכוונה בפרטי. 0524491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית