גריישיט - גליון אפור

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

28/08/2022 | 01:01 | מאת: חנה כהן

שלום וברכה, אני בת 40 משקל גוף 143.6 ק"ג גובה 1.60 בגיל 24 שקלתי כ 90 ק"ג אכלתי לפי שיטת הגריישיט - הגיליון אפור וירדתי מעל ל 40 ק"ג במשך שנה ושמרתי על זה כ 4 שנים בערך. לאחר מכן בגיל 30 עליתי במשקל התחתנתי ילדתי והיום כפי שציינתי אני שוקלת 143 ק"ג. אני רוצה לחזור לגריישיט וקשה לי מאוד. אשמח לדעת מבחינה מקצועית האם יש בעיה עם שיטת הגריישיט. (גריישיט בקצרה = קבוצות תמיכה להתמדדות אכילה כפיתית ב 12 הצעדים. שהבם אוכלים 3 ארוחות שקולות ומדודות ביום ושום דבר בינהם למטע מים. בארוחות אוכלים חלבון +ירקות מבושלים+ ירקות חיים +מנת שומן. ובבוקר אוכלים עם חלבון פירות) אשמח לדעתכם המקצועית.

שלום לך חנה. אני מכירה את השיטה אבל - אני מטפלת בהפרעות אכילה וזו שיטת דיאטה ספציפית.אני לא מחווה דעתי בפורום על שיטות דיאטה מיסחריות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית