ב ולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

16/09/2015 | 21:32 | מאת: שרון

שלום, אני סובלת מבולימיה. זוללת ומקיאה בערך 5 פעמים בשבוע. לאחרונה התחלתי להרגיש סחרחורת וקוצר נשימה וגם דפיקות לב מואצות. האם זה קשור לבולימיה? המשקל שלי תקין ואני אפילו נחשבת לקצת שמנמנה. שרון

שלום לך וסליחה על המענה המאוחר. נשמע שאת סובלת מסימפטום מאד מאד קשה המכביד על חייך. מבחינה רפואית בהחלט יש אפשרות שהתחושות הן תוצאה של נזקים שנגרמו לגוף בשל ההקאות. אני מציעה לך לפנות בהקדם האפשרי לרופא משפחה על מנת לשלול אפשרות שאת נמצאת בסכנה. בתהליך ההקאה הגוף מאבד נוזלים רבים וכן אלקטרוליטים חיוניים וחוסר בהם יכול להוביל לבעיות קשות ואף למוות, וזאת ללא קשר למשקל הגוף. בנוסף אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ממוקד בנושא הבולימיה על מנת לשחרר מחייך את הקושי הזה ולהכניס אליהם הרבה דבים טובים אחרים. להשתמע, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית