אכילת מתוקים אצל ילדה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

02/06/2022 | 15:51 | מאת: א

שלום יש לי מתבגרת בת 14 הילדה ממש מכורה למתוק, לכמויות של מתוק 😔 ילדה מהממת, ספורטאית, מבינה את ההשלכות.. כמעט ולא קונים מתוק לבית, אחרת הכל מתחסל מיד והיא כן רוצה "להגמל" ממתוק, אך לא לגמרי מצליחה (כשיש נפילות, זה נפילות רציניות, עוגת שמרים שלמה בבת אחת, קופסת גלידה גדולה וכד) אם יש משהו מתוק בבית, היא לא תעצור עד שזה יגמר אוכלת בסתר אני מאוד רוצה לעזור לה ולתמוך, מה עושים? ממש מיואשת תודה מראש

שלום לאם המודאגת, הייתי רוצה לשאול אותך לפני שאענה לך מה קורה לגבי האכילה שלה בכלל?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית