הפרעת אכילה וירידה במשקל אך בריאה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/05/2022 | 18:20 | מאת: מישהו

שלום, אני בת 20 ומתמודדת עם הפרעת אכילה. אושפזתי מגיל 16 בשישה אישפוזים שונים ובשנה האחרונה אני נמצאת במסגרת שיקומית להפרעות אכילה. אני במשקל 55 והגובה שלי 1.67 ואני מאוד רוצה לרדת במשקל.אני מבינה שזה לא אפשרי לרדת במשקל ולהישאר במסגרת שאני עכשיו אז אני בינתיים אוכלת כמו שצריך ושומרת על כללי המסגרת. לאחרונה הלכתי לקנות בגדים והרגשתי כל כך רע. לקחתי מידה s וזה היה קטן מידי ואני לא מסוגלת לקחת מידה גדולה יותר. אני מאוד רוצה לרדת חזרה למידה s אבל אני עדיין רוצה להמשיך את התהליך ולהחלים. אשמח לייעוץ מה ניתן לעשות או איך אני יכולה להתמודד עם הקושי. תודה.

שלום לך. תראי, הטיפול החשוב בהפרעות אכילה מתמקד בדיוק במה שתארת: בדפוסי החשיבה וההבטים הרגשיים שמביאים את האדם להפרעה. המצב שלך מראה שיש לך עוד עבודה, כי החרדה מהשמנה עדין חזקה למדי. הדבר היחיד שדרוש עכשיו הוא להמשיך בטיפול ספציפי בהפרעות אכילה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית