יציאה מהמחלקה לטיפול בהפרעות אכילה בתל השומר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

28/07/2015 | 22:41 | מאת: אלי

שלום, רציתי לשאול האם קטין (גיל 17) המתאשפז במחלקה לטיפול בהפרעות אכילה בתל השומר יכל להשתחרר מהמחלקה אם אינו מעוניין בזאת? ובמידה שלא, האם יכל ההורה לחתום על השחרור שלו? תודה

לאלי שלום, כאשר מדובר בקטינים, יש אפשרות לצאת מאשפוז אם לא מסכימים לו, וזאת בתנאי שההורים או גורם אחר לא חושב שהמצב מצדיק אשפוז כפוי, שיכול להעשות על ידי פנייה לפקיד סעד לחוק נוער אשר פונה לבית המשפט ומוציא צו לאשפוז כפוי לאחר שהוא מוכיח שהתנאים מתאימים ומצדיקים זאת.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית