עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

07/05/2015 | 11:27 | מאת: אור

מהיום שהתגייסתי לפני 5 חודש לא אוכל אין לי תאבון וזה התחיל בזה שאני לא אוכל בבסיס ועכשיו גם בבית וזה מגיע למצבים של ימים בלי אוכל . ואני גם תת משקל חמור והרופא ביחידה לא עושה עם זה כלום אמרתי לו שאני לא יוכל לישון בבסיס כי גם ככה אני לא אוכל כלום ואני מפחד שיקרה לי משהו אבל לא מעניין אותו ואז הוא אמר לי ללכת לתזונאית ולעשות שקילה שבועית אצלו והמלצה לקבן אבל איך אני יוכל לישון בבסיס שאני יודע שאני לא יאכל שם כלום פשוט אין לי תאבון בכלל ... אני ישמח עם תוכלו לייעץ לי מה לעשות

שלום לך אור, כיון שאתה חייל, ואומר שחשוב לך לשנות את תנאי השירות הצבאי שלך, אתה צריך לדעתי לבקש הפנייה דחופה לקב"ן. לבקשה כזו חייבים במערכת הצבאית להתייחס באופן רציני ומהיר. כדאי שתנסה בשיחות להבין מה הסיבה או הסיבות הרגשיות שגורמות לך להפסיק לאכול מאז הגיוס ובכלל את הגורמים לבעיות שיש לך מאז ומתמיד עם האכילה והמשקל.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית