הפרעה בדיאטה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/12/2021 | 21:15 | מאת: סער

אני כרגע בתהליך של דיאטה רק שיש בעיה קטנה של אכילה בסיטואציה של כעס / סטרס כל פעם שאני מרגיש את זה אני מתחיל לאכול בטירוף יש טיפים איך לטפל בזה כדי שזה לא יהרוס אותה ?

שלום סער. אתה חווה בולמוסים של אכילה במצב של עוררות רגשית. זו תופעה מאד שכיחה אבל בהחלט מאד לא קלה לחוות אותה. אפשר לטפל בבולמוסי אכילה ובאכילה רגשית בכלל בטיפול רגשי שמתמקד בהפרעות אכילה. מוצאים את הסיבות לקשר שנוצר אצלך בזמן כלשהו בעברך,בין אכילה למצב רגשי מסויים, ומטפלים בן.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית