אומרים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/04/2015 | 16:13 | מאת: דבי

אומרים לי שאני צריכה להפסיק לרזות. אבל אני שוקלת 55 על גובה של 1.67..זה משקל תקין. לאומת בנות אחרות,שהן אמנם לא אנורקסיות אבל הן יכולות לשקול גם 50 או 48 על אותו גובה ואף אחד לא יגיד להן כלום. איך זה...זה ממש מטריד אותי.

לדבי שלום וחג שמח, אני ממש ממש..אבל ממש מבקשת ממך ..פשוט לא להקשיב למה שאומרים אלה שאת שומעת אותם אומרים... המסרים של האנורקסיה נמצאים היום כמעט בכל חברה ובכל מקום..תנסי בכל הכוח שלך לא להקשיב ולא ליפול לזה..

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית