חייב סדנא לאכילה רגשית, פשוט סובל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/07/2021 | 22:29 | מאת: זקוק לפתרון לאכילה רגשית

אני בן 38, מתאמן המון (מכו לספורט +ספורטאי תחרותי לשעבר) - כשרע לי - אני מגיע לכמה ימים של בולמוס מטורף אוכל הכל מהכל, ואז חוזר להתאמן באובססביות כדי להוריד את מה שהעלתי כמובן אחרי שהעלתי המשקל אני נמנע מלצאת לבלות וכו--ולא פעם אני דוחף מלא רטלין כדי לדכא התאבון אני מחפש סדנא על אכילה רגשית נמאססססס לי מזה ואני ממש סובללל (סדנא, לא פרטני). באזור רמת גן גבעתיים

אני לא מכירה סדנא כזו. עם זאת אומר רק שעל פי הסמפטומים שתארת היה כדאי מאד שתפנה לטיפול פרטני.

28/07/2021 | 18:03 | מאת: מוש

יש סדנאות אונליין של "הפרעות אכילה אנונימיים". זה בדיוק כמו oa, רק להפרעות אכילה. אין בעברית אבל יש באנגלית. אם אתה דובר שפות זרות, יש הרבה גם בגרמנית או כל מיני שפות אחרות. מקווה שתמצא משהו שיתאים לך http://eatingdisordersanonymous.org/online-meetings/

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית