פחד

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/01/2015 | 19:39 | מאת: you

שלום! יש לי אכילה כפייתית.אני פניי לגומרי טיפול והפנו אותי לתזונאית ודיאטנית שמתמחותת בהפרעות אכילה.עדיין מחכה לפגישות ראשונות והפחד שלי האם באמת הם יעזרו לי?אני מאוישת,נסיתי להתממודד עם זה לבד...אבל לא הצלחתי והפחד שלי שאני לעולם לא אחזור להיות נורמאית.לא ארזה ולא אשנה א הגישה שי כלפי האוכל... השאלה שלי שוב חוזרת האם טיפול באמת עוזר? תודה רבה על הפורום הזה!

שלום לך, קודם כל טוב שפנית לטיפול כי זו הדרך הטובה ביותר במקרה שלך לקבל עזרה ולמצוא את הדרך החוצה מהבעייה. הצלחה של טיפול תלויה במספר גורמים ואין אפשרות לדעת מראש את התשובה לשאלתך. זה תלוי בקשר שיהיה לך עם המטפל, עם המוטיבציה שלך בטיפול, עם ההתאמה של סוג הטיפול אליך ואל הבעיה ועוד גורמים. אני מקווה ולדעתי כדאי שגם את תחשבי כך, שהטיפול יעזור כמו שקורה בהמון מקרים.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית