לבד

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/01/2015 | 20:20 | מאת: מיק

לבד לי וריק. כל היום מול הראי ושואלת את עצמי מה? מה אני עושה? במה אני מתעסקת. למה כולם סביבי עסוקים בדברים חשובים ואני מתעסקת באיך אראה ומה אלבש ואם בכלל כדאי לצאת ככה. לא מוצאת מטפלים. . השניים שניסיתי בכלל לא עזרו לי. אני לא יכולה לדבר ולדבר ואז זה יפתר. לא..אני צריכה טכניקות לאיך לא לחשוב על זה 24/7 בלי לישון..

שלוק לך מיק, אני זוכרת שכבר פנית כאן על גבי הפורום בפניות דומות לזו שמראות על מצוקה משמעותית וכאב גדול, ואף עניתי לך. אני שוב מבקשת שתתקשרי אלי טלפונית ואנסה לעזור לך. 052-4491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית