אכילה כפייתית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/02/2021 | 14:58 | מאת: דותן

אני בחור עם בעייה של חושב כל הזמן על אוכל/שתייה ואוכל הרבה בין הארוחות חטיפים וכאלה ולפני 20 שנה הכל היה נורמלי והייתי אוכל רק 3 פעמים ביום + לעיתים רחוקות מנשנש - האם זה הפרעת נפש ? איך מתגברים על זה

שלום דותן. אני לא יכולה לדעת הרבה עליך מהאנפורמציה שנתת בשאלה אבל יכולה לומר לך שאם אתה מרגיש שהעיסוק בנושא האוכל והאכילה תופס יותר מדי נפח בחיי היומיום שלך,זה מצדיק שתפנה לבירור של הסיבות לזה ואולי תטפל בהן. הסיבות לכך הם תמיד רגשיות ולא כדאי להזניח את ההתייחסות אליהן.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית