אכילת יתר כפייתית, בולמוסים, בולמיה, ושתן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/01/2021 | 07:05 | מאת: שם לתצוגה

יש לי בולמיה וישר אחרי זה בולמוסים ככה זה כבר המון זמן ובמשך תקופה נגיד אני שותה שני ליטר מים ביום , אז במקבל לא יוצא לי שתן כמעט ובכלל... ואם יוצא אז הוא ממש צהוב ככה שזה מוזר כי בדרך כלל אני חייבת כל שתי דקות לשירות והצבע הוא בין שקוף ובען צהוב ממש בהיר . וזה מחרפן אותי כי אני יכולה לעלות שני קילו ביום רק ממים כי זה הרי נאגר בתוך הגוף ולא יוצא *כתבתי על הבולמיה כי חשבתי שזה קשור*

שלום לך. אם יש חשש לבעייה בדרכי השתן אז צריך לפנות לרופא המשפחה קודם כל לשאול. אני לא רופאה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית