בעייה עם אוכל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

14/01/2021 | 16:04 | מאת: הראל

איזה פתרון יש אם אני אוכל דברים מתוקים בין הארוחות /אוכל גם מתי שצריך +חושב הרבה על אוכל ?

שלום לך הראל. זוהי שאלת השאלות...איך להתגבר על הרצון לאכול דברים מתוקים. אני לרוב ממליצה לא להתנזר לגמרי אלא להחליט על חצי שעה קבועה בכל יום שמותר לאכול בה סוכר. זה מונע מצב שבו מתחשק עוד יותר מתוק בגלל איסור מוחלט. פעם ביום משהו מפנק זה בסדר. לא כדאי להיות קיצוניים מדי. אני רק ממליצה את זה חוץ ממקרים של בעייה בריאותית שממש צריך להתייעץ עם רופאה או דיאטנית.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית