עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/10/2014 | 23:52 | מאת: שיי

שלום אני בת 24 וסובלת מבולמיה כבר 6 שנים שמחמירה במיוחד בתקופות קשות.. הגעתי כבר מזמן למצב שאין לי שליטה על עצמי למרות כל הניסיונות ..אני מרגישה שזה מאוד פוגע לי בבריאות והורס לי חלק נכבד מהחיים . אשמח לדעת איכן אוכל לקבל עזרה שאינה במסגרת אשפוז (באזור באר שבע) תודה רבה!

שלום לך שיי, תגלגלי אחורה בדפי הפורום ותראי שגילי אגר פרסמה פעמים רבות רשימה של מקומות המטפלים בהפרעות אכילה באזורי הארץ השונים. הרשימה היא ללא מטפלים פרטיים כמובן שעוסקים בתחום. את מוזמנת להתקשר אלי לנייד ואוכל לסייע לך באינפורמציה נוספת, 052-4491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית