בולימיה-

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/11/2020 | 13:52 | מאת: מאיה

בולמית מספר שנים ורוצה להתחיל טיפול אך לצערי אינני יכולה לעשות זאת באופן פרטי. מבדיקה באינטרנט ראיתי שיש מכוני אשפוז אך הדבר אינטנסיבי מידי עבורי ויפגע בשגרת חיי התקינה. הייתי שמחה לדעת האם פנייה לפסיכולוג הינה התחלה טובה כטיפול? או שאין לי ברירה אלא להגיע למרכז להפרעות אכילה? במידה והינכן ממליצות על פסיכולוג, הייתי שמחה לדעת מנסיונכן האם הנני יכולה לבקש דרך הקופה פסיכולוג מבלי לפרט סיבה ולאחר קבלת ההפנייה לבחור בפסיכלוג המתמחה בהפרעות אכילה. אשמח למענה!

שלום לך. לגבי בחירה והפנייה לפסיכולוג מקופת החולים הכי טוב שתשאלי בקופה. למיטב ידיעתי בקופות החולים הטיפול הוא במרפאות. אני מאחה שחושבים שמטפל מומחה להפרעות אכילה הוא הבחירה הטובה כשיש אפשרות לבחור.אם יש צורך מערבים גם תזונאית שמתמחה בהפרעות אכילה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית