קשת 13 ראש העין

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/08/2014 | 13:15 | מאת: אלי

הבת שלי התגייסה לפני חודשיים מאז יש לה בחילות כל מה שהיא אוכלת או שותה היא מקיאה מקבלת אינפוזניות כל כמה ימים נשללו בעיות רפואיות כולל ראיה נמצא תקין כולל ביקות דם ירדה 5 ק"ג אנחנו חסרי אונים לא יודעים מה הבעיה אולי נפשי האם מוכרות לך תופעות מסוג זה האם ניתן לריפוי ושזה לא ילווה אותה כל הזמן ובפרט שלא יגרם נזק אודה לתשובה

שלום לך נשמע לי שבתך במצוקה נפשית שמובילה לתגובה זו. האם היא הייתה בטיפול? יש לכך כמובן פתרון אך הוא בתהליך שהיא תעבור. אם אתם מאזור המרכז אשמח לעזור לה. אני ב0544959060

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית