מצבים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

02/07/2014 | 07:57 | מאת: דני

כאשר אני לחוץ אני כמעט מפסיק לאכול! שוכח אפילו לשתות! משקחי תקין אבל אני עובר את זה לםעמיים יום יומיים ואז חוזר התאבון ואני אטכל 3 ארוחות סדירות! בעבר בלי להבין שייתי בצבא עברתי שילוב של שינויים בייס למזון לטבעונות שלמעשה בדיעבד אני מבין שהייתי אנרוקסי! אז זה נמשך מספר שנים! הייתי רזה אבל תפקדתי! בדיעבד אני מבין זאת! מה גורם להעברת הלחץ לאי אכילה? כיום משקל תקין! אבל הנטיה לאי אכילה חוזרת כפי שציינתי!

שלום לך דני, אכילה מועטת או הפסקה באכילה בעקבות מצבים של לחץ, הוא תופעה טבעית ומובנת. אם אתה אומר שברוב הזמן אתה אוכל באופן סדיר שלוש ארוחות ביום ומשקלך תקין היום- אז אני לא חושבת שיש צורך לעשות משהו בעניין. לגבי העבר שבו היית לטענתך סובל מאנורקסיה- אני שמחה שעברת את זה ושהמצב כבר לא כזה כיום. אם תראה שהתקופות של הפסקת האכילה במצבי מתח הופכות להיות תכופות וגורמים לכך שאינך מקבל את התזונה שהגוף שלך זקוק לה- אז צריך יהיה לטפל בכך.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית