ללא כל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/06/2014 | 13:09 | מאת: יהודית באומן

ומה עוד שאני בעצמי חולה אונקולוגית החייה מביטוח הלאומי אין לי בית אין לי אפשרות כלכלית לתת מענה לכמויות האוכל הנצרכות הנזרקות בשירותים היא מקיאה נותרתי ללא כל תלוייה בילדי הבוגרים לצורך תרופות אני בקרקע לא פחות מעוד אימהות רק שהן אולי לא לבד ולא בחלום רע שכזה או שכן? אסון משמעותי לבריאותי שלי לא מסוגלת לשלוט בנסיבות הללו.

שלום לך יהודית, את מתארת מצב מאד קשה בו את ובתך נמצאות, אולם לא נתת בסיפורך די פרטים שיכולים היו לעזור לי לייעץ לך מה כדאי או אפשרי לעשות. כיון שתארת מצב בריאותי וכלכלי קשה בו את נמצאת, ויחד עם זאת סיפרת שבתך סובלת מהפרעת אכילה חמורה למדי לפי תאורך, אני מציעה שתפני קודם כל למחלקת הרווחה במקום מגוריך ,תבקשי להיפגש עם עובדת סוציאלית שאחראית על האזור בו את גרה, ותספרי על קשייך. יכול להיות שבתך יכולה להעזר בשרותים הניתנים לנערות על ידי מחלקת הרווחה, ויכול להיות שיפנו אתכן לטיפול במקומות בהן תוכלו לקבל עזרה אמיתית. אם את זקוקה לעזרה במציאת המקום אליו את יכולה לפנות, אני מוכנה לעזור.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית