שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

20/05/2014 | 13:07 | מאת: דליה

שלום, אני בת 45. עם משקל עודף שברור לי שהוא מאכילה מיותרת ריגשית. הרגשתי שממש מכורה לסוכר ועשיתי טפול במכון אברמסון. לזמן מסויים הכל היה נפלא ואחר כך זה התדרדר שוב. הבנתי שזה בעצם סוג של דיאטה וזו לא הדרך. חוויתי תקופות של חופש מאוכל, אכילה טבעית והרגשה מופלאה ואיבדתי את זה שוב. כלומר כל פעם חוזרת לדרך הלא טובה. נמאס לי כבר. הכל סובב סביב איך יעבור לי היום עם האוכל. אני לא יודעת אפילו מה לשאול. פשוט מיואשת. כבר בת 45 ונלחמת עם עצמי כל כך הרבה שנים.

לדליה שלום, אחד מהמפתחות ליכולתך לצאת מהמצב שאת מתארת מצוי בשאלה שלך עצמה: היו לך תקופות אחרות שבהן היית חופשייה .. אני מבקשת ממך לעשות משהו אחד בשלב זה: שבי ככה בשקט עם עצמך ותשחזרי את התקופות האלה: מה היו הנסיבות בהן, מה עשית באותן תקופות שאינך עושה היום, איך התמודדת אז בשונה מהיום..תנסי לכתוב כמה שיותר דברים ופרטים. לאחר שתעשי זאת תחזרי לפורום ותכתבי מה העלית. בהצלחה רבה,

14/07/2014 | 21:35 | מאת: מילה

ניסיתי הכל בדיאטות וכלום לא עזר. ואז התחלתישומרי משקל וזה הדבר הכי נכון שעשיתי בחיים. ירדתי 18,קילו תוך 8חודשים ונהנתי מכל רגע בתהליך. ממליצה בחום. לפחות לנסות

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית