בכי ובכי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

17/05/2014 | 18:01 | מאת: מיק

בבקשה שמישהו יוציא אותי מהדבר הזה הבכי לא מפסיק מהתסכול,ואני משתגעת. מהריקנות,מהאובססיה ומהמראות והמראות. מהעליות והירידות המטלטלות ההורסות. שמישהו יפסיק את זה. שמישהו יענה כי אין לי מקום אחר. המטפלת שלי רבה איתי על משהו שלא הבנתי ואני כל כך חסרת ביטחון וחלשה שאין לי כוח אפילו להתווכח. היא חכמה יותר ממני חזקה יותר ממני,בריאה יותר ממני. וגם רזה יותר. ואני משתגעת בבקשה שיוציאו לי את המוח הזה

מיק שלום, אני מתייחסת ברשותך קודם לסוף של ההודעה שלך. אני לא יודעת ממש מה קרה אצלך בטיפול אבל מה שאני כן יודעת הוא שלא רצוי שתרגישי בטיפול צורך להתווכח ו/או להגן על עצמך ושרצוי שתרגישי מובנת. הייתי רוצה שתסבירי לי קצת יותר ממתי את בטיפול ואיזה סוג טיפול את מקבלת ועם מה את מתמודדת כדי שאוכל להתייחס ברצינות לדבריך. האם תוכלי לפרט כאן יותר? או אולי תרצי לפנות אלי למייל הפרטי? אשמח לשמוע ולעזור.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית