הפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

07/04/2014 | 23:59 | מאת: מ

האם זה נורמלי שנעלם לי התאבון לאכול בשעות לחץ, פחד, והרגשה כללית ירודה?.. אני כמעט ולא אוכלת לאחרונה בגלל הסיבות הנ"ל..

שלום לך. אני לא אוהבת את המילה נורמלי. אגיד שזה הגיוני במובן שיש קשר בין הדברים, אך זה מעיד על כך שההרגשה הירודה עברה את הגבול שניתן לחיות איתו אל עבר אזור שמשפיע עלייך פיסית. אני ממליצה לך בחום לפנות לרופא המשפחה, לשתף אותו ולחשוב מה לעשות, או לפנות ישירות לטיפול פסיכולוגי. המצב הזה עשוי להחמיר את המצב הנפשי וזה כדור שלג לא רצוי. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית