ילדה שלא אוכלת ושותה בבית ספר..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

31/12/2013 | 12:57 | מאת: נילי

יש לי ילדה בת 7.5 שלא אוכלת ושותה בזמן שהיא בבית ספר ... כמה שניסיתי לדבר איתה לא עוזר וכשאני שואלת אותה אם שתתה ואכלה היא משקרת לי ואומרת שכן... מה עושים?

שלום לך ההימנעות מאכילה ושתייה בבית הספר יכולה להיות תגובה לטווח רחב של קשיים: קושי חברתי/חשש מלכלוך/ניסיון להשיג שליטה במצב עמום/בעיה בדימוי גוף ועוד. על מנת לעזור לה עלייך לשוחח עם איש מקצוע שישאל שאלות מדוייקות ואולי גם יפגוש את הילדה. אי האכילה בבית הספר בפני עצמה יכולה להיות בלתי מזיקה אך הסיבה בגינה התנהגות זו הופעה עשוייה להיות קושי שחשוב לגלות ולהתמודד איתו. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית