הפרעת אכילה.....................

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

14/05/2019 | 20:09 | מאת: מיילי

היי, יש לי הפרעת אכילה שאני חייבת לגמור הכל מהצלחת מבלי להשאיר פירור. וגם אם מתחילה לכאוב לי הבטן אני חייבת לסיים את מה שהתחלתי לאכול. בנוסף אני צמחונית ולא אוהבת תחליפים אז אוכלת המון שטויות. איך אוכל לעבוד על עצמי בנושא?.

שלום לך מיילי. אני לא בטוחה לגבי ההגדרה שלך . הרבה אנשים קבלו חינוך על פיו לא משאירים אוכל בצלחת ולמרות שזה חינוך מצער למדי אין בהכרח מדובר בהפרעת אכילה. באשר לבררנות שלך לגבי מזון, ניתן למצוא לכך פתרונות בעזרת תזונאי.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית