קארין עדין חולה.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

09/10/2013 | 19:24 | מאת: יהודית באומן

שלום לכל האימהות שילדהם עדין חולים אני אחרי כל כך הרבה מלחמות עם קארין לא מצליחה לשכנע אותה שזה כבר יותר מדי המצב מחמיר אין קול אין אוזן קשבת היא מאד עקשנית מרדנית רק אני מדברת היא צועקת מריבות אין סופיות מצבי הכלכלי מדורדר עד כדי כך כל הזמן אוכל קניות ואוי לי אם לא אקנה ממה שאין משפחתי נטשה אותנו הורתה לי לזרוק אותה מהבית אך ממש לא מסוגלת אני לא יכולה להעיף ילדה חולה לאן?היא חולה והם לא מבינים זאת כרגע אני מבקשת ממש עזרה מרשויות חבד וכל מיני שיביאו אוכל אני בעצמי חולה כל כך שאין באפשרותי שום כלי כספי לעזור אישפזתי אותה בגרושים האחרונים שהיו לי בחול זה עלה בבריאותי היא התיצבה ושוב הדרדרה אני מבקשת מכל מי שיכול לעזור לי יהודית באומן 0542413338 זהו מס הנייד שלי וחשבון הבנק סניף 097 על שם באומן יהודית בנק דיסקונט נהריה שיתרום במעט שאפשר עד שהיא שוב תתאשפז תבורכו אמן

17/07/2014 | 22:14 | מאת: בחורה

היי יהודית קודם כול כול הכבוד לך על ההיחשפות הטוטאלית שלכן הייתי רוצה לדעת מה שלום קארין באיזה מצב בריאותי היא? מקווה ובטוחה שתחלים. אמן .

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית