הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

09/09/2013 | 19:33 | מאת: אנונימי

שלום אני בת 21 ואני שוקלת 58 קילו וגובה 1.63 אני מרגישה מאוד שמנה לאחרונה הפסקתי לאכול...רציתי לדעת אם זה משקל תקין ואם לא אז כמה קילו אני צריכה להוריד כדי להגיע למשקל תקין.אציין גם שבגיל 17 היה לי בולימיה למשך שנה ומשם התחילו מורדות ועליות תודה

שלום לך. משקל הנו מדד צר וחד ממדי למצב גופני כללי. את השאלה בנוגע למשקל הנכון לגופך יש להפנות לתזונאית אך דברייך מעידים על גל נוסף של עיסוק במשקל באופן שפוגע בך רגשית ופיסית (כי הפסקת לאכול). אני ממליצה בחום שתפני לטיפול באחת האפשרויות שמצויינות בפורום כדי שמצבך לא יחמיר פיסית ורגשית

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית