צמחונית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/08/2013 | 06:43 | מאת: st

היי גילי, אני צמחונית מזה 7 שנים (מגיל12 עד גיל 19) אני לא הוכלת בשר, עופות ודגים כי זה דוחה אותי (אני ישר חושבת שאני אוכלת חיה...), אני רוצה להפסיק עם זה אבל לא מצליחה, יש לך רעיון בשבילי? תודה!

14/08/2013 | 14:55 | מאת: טליה

יקירתי..למה להפסיק עם זה ? זו התזונה הכי טובה שיש. אני אומרת את זה מנסיון. הכי בריא. למה להפסיק משהו טוב ??

שלום לך עלייך לבדוק עם תזונאית את תזונתך כולל בדיקות דם לוודא שאינך זקוקה לתוספים. האם מה שמפריע לך הוא הגועל?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית