עזרתך בנושא

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

31/07/2013 | 15:07 | מאת: סיגלית

אני חושבת שביתי בת 20 המשתחררת מצה"ל בעוד כחודש סובלת מהפרעת אכילה. יש פעמים שהיא אוכלת הרבה ובסתר ומבלה המון זמן בשרותים ואף תפסתי אותה מקיאה כשעמדתי מאחורי דלת השירותים. אני רוצה לקחת אותה לטיפול .מה עליי לעשות ולאן לפנות. אנחנו שייכות לקופת חולים כללית מאזור השרון. תודה , סיגלית

היי סיגלית וכל הכבוד על ערנותך. התמזל מזלך להיות בקופת החולים אשר יש לה מרפאה מעולה לטיפול בהפרעות אכילה באזור מגורייך רעננה – מרפאה להפרעות אכילה קופ"ח כללית. טלפון: 09-7712249 רח' הנוטרים 7 רעננה. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית