האם יש לי הפרעה באמת או שזה בסדר?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

28/08/2018 | 17:25 | מאת: נועה

תמיד ידעתי שאני שוקלת יותר מדי. אני נראית במשקל תקין אבל בפועל שוקלת 68-70 וגובה 165 סמ. תמיד אני עודה הרבה ספורט וגם היו לי בעבר דיאטות (ללא סוכר בכלל למשך כחודשיים) אבל אני ממש אוהבת מתוק ויש לי cravings. לפני שחושב חודשים אחרי שראיתי תמונות שלי מהים שנראיתי בהן נורא, הקאתי באותו שבוע כל יום אחרי האוכל פעם, פעמיים ביום בעזרת דחיפת אצבעות. מאז לפעמים לא הקאתי שלושה שבועות ולפעמים אני מקיאה כמעט כל יום או פעם בשבוע, לרוב אחרי שאני אוכלת שטויות. יש לי גם עצירות קבועה אז השתמשתי במשלשלים פעמיים. אני מפחדת שההקאות גורמות לעצירות, זה הגיוני? אני מעדיפה לא לספר על ההקאות לקרובים לי. גם לכתוב פה קשה מספיק..

נועה שלום. התשובה היא כן. את סובלת מהפרעת אכילה. אני חושבת שמאד חשוב שתפני לטיפול ואם תרצי אוכל להפנות אותך לטיפול מתאים. רינה בלום 0524491234

29/08/2018 | 14:27 | מאת: נועה

אני לא עושה את זה באופן קבוע וזה לא שיש לי תסמינים של הפרעה, אני לא רזה קיצונית או בכלל. בעיקר דואגת אם זה מה שגורם לי לנפיחות בבטן ועצירות. יכול להיות?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית