זקוקה לעצה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

31/05/2013 | 17:35 | מאת: שרית

אני חיילת בת 19 כבר כמעט שנה בצבא ועליתי 5 קילו. השירות שלי הוא יומיות בכללי אני לא אוכלת הרבה בצבא אלא אוכלת שאני מגיעה הביתה אבל בכמויות ממש גדולות אני מרגישה שאני לא שולטת על זה נמאס לי שהאוכל שולט בי ולא אני בו. אני גם בתקופה מאוד קשה אבא שלי חולה בסרטן שהחמיר לו ברגע שהתגייסתי והוא התחיל כימו והיא לא עוזרת לו ועכשיו מנסים טיפול חדש ואני ממש קשורה לאבא שלי הוא הבן אדם הכי קרוב אלי..ואח של אמא שלי נפטר והיא מאוד עצובה ואני פעם שהייתי עצובה לפחות הייתי נהנית עם חברות שלי הייתי אוהבת לצאת להתארגן את איך שאני נראית עכשיו לא יכולה להסתכל על עצמי במראה כל כך הייתי רוצה להיפטר מההפרעה הזו מה אוכל לעשות...( מטר 65 שוקלת כחום 54.5)

שרית היקרה. אני מצטערת לשמוע על המצבים העצובים שאת נאלצת להתמודד אתם כעת. אין זה מקרה שדווקא בתקופה בה דברים מסביב מפחידים ועצובים- לפתע יש עיסוק במשהו כל כך ספציפי ומוגדר כמו משקל. זו הדרך של הנפש לנסות ולמקד את תשומת הלב בנושא שיתפוס את המחשבה שלנו ולא ישאיר לנו הרבה מקום להרגיש את מה שכואב באמת במה שקורה סביבינו. אני באופן אישי מכירה לא מעט מקרים של התפרצות הפרעת אכילה במקביל לגילוי מחלה אצל הורה. אני חושבת שמגיע לך טיפול רגשי טוב אצל אשת מקצוע המומחית בהפרעות אכילה ובעיקר מומחית בלעזור לאדם לראות מה עומדת מתחת להפרעת האכילה ואיך אפשר לחזק את מה שנמצא שם. יש רשימת מקומות מתאימים לטיפול בהפרעות אכילה בהודעה מתאריך 20.3 ואם תצטרכי עוד עזרה במציאת מקום אנא פני אלי. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית