אכילה ריגשית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

28/05/2013 | 09:02 | מאת: דינה

054205אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתחיל לטפל בבעיה שלי. עשיתי הרבה דיאטות ועליתי הכל תמיד בחזרה, אני מיואשת מאוד מהמצב. הבנתי שהאכילה שלי היא ריגשית, פיצוי נפשי.איך להתחיל לטפל? אצל דיאטנית? אצל פסיכולוג/מטפל? אני בכללית, האם יש אפשרויות דרך הקופה?

שלום לך. הסבל שאת מתארת שכיח וקשה אך ניתן לטפל בו בהצלחה גדולה. הטיפול הנכון כולל התייחסות גם לחלק הרגשי וגם לחלק ההתנהגותי. ההמלצה החמה ביותר שלי היא על מטפלת נפלאה בשם רינה בלום. היא מטפלת בגישה מיוחדת ויעילה שבנוסף להבנת המקור גם נותנת מעמה שמחולל שינוח מהיר בהרגשה. ניתן למצוא את הטלפון שלה דרך חיפוש בגוגל המוביל לאתר שלה. בהצלחה!!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית