hi

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

09/03/2013 | 18:03 | מאת: hi

היי, אני בת 30 עם הסטוריה של הפרעת אכילה. כל הזמן חוששת לאכול בגללל חשש להיות שמנה ולכן מזה שנים המשקל שלי יורד ועולה ויוד ועולה, פעם בתת משקל, פעם יציב וחוזר חלילה. כיום אני במצב של משקל נמוך אך גם זה אחרי שעליתי מעט במשקל כי הייתיח הרבה יותר רזה. הוסת חזרה לאחרונה וידוע שבזמן ווסת יש תחושת נפיחות, כבדות והצטברות נוזלים. כל זה גורם לי לתחושה שאני מאוד שמנה וזה מעסיק אותי כל היום ומתסכל נורא וגורם לי שוב לצמצם בכמות האוכל. מה תוכלי לומר לי כדי להרגיע אותי ואייך אוכל "לסדר" את הראש? נמאס לי כבר וקשה לי נורא. תודה

שלום לך וסליחה שלקח לי זמן לענות. האם היית בטיפול כלשהו בעבר? אני סבורה שתהליך טיפולי יכול לסייע לך מאד "לסדר את הראש" וגם את הלב. ישנה רשימת אפשרויות לטיפול שפרסמתי בתאריך 19.9. את יכולה להסתכל שם ואם לא תסתדרי תחזרי אלי.

20/03/2013 | 11:50 | מאת: הי שוב

היי גילי תודה על התשובה אך לא מצאתי את רשימת האפשרויות לטיפול שפרסמת ב 19.3 תוכלי בבקשה להדריך אותי כיצד לגשת? ולשאלת- מעולם לא הייתי בטיפול משום שאין לי יכולת כלכלית לממן טיפול פסיכולוגי/תמיכתי למרות שאני יודעת שאני צריכה ושזה הפתרון לבעיה שלי. אין מה לעשות.... זה המצב. תודה מראש ויום טוב

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית