קצבת נכות ותרופות עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/07/2017 | 00:26 | מאת: אבי

שלום וברכה אני מקבל קצבת נכות נפשית 40% רפואי ו100% אי כושר לצמיתות ואני מעוניין להפחית את התרופות שאני לוקח בגלל תופעות לוואי.. (כמובן שאני יודע שצריך להיות במעקב של פסיכיאטר) רציתי לדעת האם ביטוח לאומי יכול לשלול ממני את הקצבה בגלל שאני לא לוקח את התרופות או לוקח מעט תרופות? כאילו הוא יכול להגיד שאם אני לא לוקח תרופות אז בעצם המצב שלי בסדר ואני לא צריך קצבה? האם הוא יכול לדעת איך שהוא שאני לא לוקח תרופות (אם הפסיכיאטר רושם את זה במחשב של המרפאה)? תודה מראש ..

אבי שלום. לצערי אני לא מתמצאת בחוקים של הביטוח הלאומי. כדאי לשאול אולי בפורום של עורכי דין שמתמצאים בתחום הזה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית